Cestoviny pappardelle all´amatriciana
.
Ingrediencie
- 1,3 kg cestovín pappardelle
- 1 l BUITONI Suga Intenso di Pomodoro
- 10 g koreniacej zmesi MAGGI Fondor
- 0,4 kg plátkov hovädzieho mäsa
- 50 ml olivového oleja
- 0,25 kg cibule nakrájanej na kocky
- 40 g cukru
- 10 g nasekaného cesnaku
- 5 g soli
- 1 g mletého čierneho korenia
- 10 g nasekanej bazalky
Príprava
-
1Na THOMY Combiflex a osmažte plátky hovädzieho mäsa. Rozohrejte olivový olej, opražte cibuľku a skaramelizujte ju s cukrom.
-
2Pridajte MAGGI Tomatový základ a priveďte do varu.
-
3Dochuťte cesnakom, MAGGI Fondor koreniacou zmesou, soľou a korením. Servírujte s cestovinami pappardelle a ozdobte bazalkou.