Použitie:
- kompletná zmes k príprave boloňskej omáčky, pridáte už len mleté mäso
- pripravenú zmes použite do lazaní, cestovín, k príprave musaky či na pizzu
Výťažnosť:
368 porcií (porcia 160 g)
Príprava:
- Jemne mleté mäso (hovädzie alebo bravčové - môže byť aj zmes) dobre orestujte na malom množstve rozohriateho oleja.
- Odvážené množstvo suchej zmesi vsypte do odmeraného množstva studenej vody, dobre zamiešajte a pridajte k orestovanému mletému mäsu.
- Priveďte do varu a varte pri nízkej teplote v nezakrytom hrnci 8 minút. Stále miešajte.
Dávkovánie:
95 g suchej zmesi + 1 kg mäsa + 0,9 l vody = 10 porcií (a 160 g); 3500 g suchej zmesi + 36,8 kg mäsa + 33,1 l vody = 368 porcií (a 160 g)
Zloženie:
Sušená zelenina (rajčinový 44,9 %, cibuľový a cesnakový prášok; prášok z červenej repy), cukor, soľ, koreniny (sladká paprika, oregano, bazalka, tymian, čierne korenie, čili paprika), PŠENIČNÁ múka, olivový olej, sušená petržlenová vňať. % vtiahnuté na obsah zložky v celom výrobku.
Alergénne zložky: obilniny obsahujúce lepok
Môže obsahovať – krížová kontaminácia: VAJCIA a výrobky z nich, MLIEKO a výrobky z něj, SÓJOVÉ BOBY (sója) a výrobky z nich, RYBY a výrobky z nich, ZELER a výrobky z něj
Výživové hodnoty |
Na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota: |
129 kJ / 31 kcal |
Tuky: |
<0,5 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: |
<0,1 g |
Sacharidy: |
5,3 g |
- z toho cukry: |
4,3 g |
Vláknina: |
1,1 g |
Bielkoviny: |
0,9 g |
Soľ: |
0,9 g |
LOGISTICKÉ ÚDAJE |
Hĺbka |
Výška |
Šírka |
Brutto váha |
Netto váha |
Počet ks |
---|---|---|---|---|---|---|
Ks |
125 mm |
327 mm |
188 mm |
3,52 kg |
3,5 kg |
1 |
Kartón |
387 mm |
330 mm |
260 mm |
14,38 kg |
14 kg |
4 |
PAL |
1200 mm |
1140 mm |
800 mm |
414 kg |
378 kg |
108 |
SKU výrobku: 12606251
Trvanlivosť: 12 mesiacov
Hmotnosť: 3,5 kg
Krajina výroby: SK
Skladovanie: Uchovajte v suchu pri izbovej teplote.