Letná focaccia s vegánskou Garden Gourmet® Vunou

  • Brand
  • Čas prípravy
    25 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10

Sendvič bez mäsa, ktorý zasýti.

Ingrediencie
  • THOMY Vegánska majonéza 300 g
  • Focaccia chlieb 10 ks
  • Kôpor 50 g
  • Listový šalát 2 ks
  • Červená cibuľa 200 g
  • Paradajky 200 g
  • Uhorka šalátová 200 g
Príprava
  • 1
    Nasekáme kôpor, zmiešame ho s majonézou a vznikne nám dip.
  • 2
    Focaccia chlieb rozkrojíme a potrieme ho z oboch strán dipom.
  • 3
    Na chlieb naukladáme umyté listy šalátu, jemne nakrájané plátky uhorky, paradajok a červenej cibule.
  • 4
    Vložíme do foccacia chleba GARDEN GOURMET® Vuna a na záver krátko zapečieme v kontaktnom grile.